Nesretni navijač htio autogram od Đokovića, pa mu iz ruksaka ispala flaša i Srbina pogodila u glavu

Slučajno povrijedio najboljeg tenisera svijeta

Nesretni navijač htio autogram od Đokovića, pa mu iz ruksaka ispala flaša i Srbina pogodila u glavu

Endin Čaušević

Novak Đoković našao se u centru pažnje nakon meča u Rimu kada ga je flaša pogodila u glavu dok je davao autograme, te je završio u bolnici zbog toga. Mnogi su se pitali da li je neko namjerno to uradio, ali pojavio se snimak koji je pokazao da je riječ o nesretnom navijaču kojem je flaša ispala iz ruksaka.

Đoković se uspio plasirati u drugi krug ATP turnira u Rimu nakon što je sa 2:0 u setovima večeras pobijedio Corentina Mouteta.

Međutim, meč je pao u potpunosti u drugi plan zbog drame koja se dešavala dok je Đoković pokušao da da autograme.

On je prije ulaska u svlačionicu stao kako bi pozdravio navijače i dao im autogram, no ubrzo nakon toga pogodila ga je flaša u glavu zbog čega je pao na zemlju.

Novaka su odmah odveli u svlačionicu i saopšteno je da je zadobio posjekotinu na glavi, te je morao put bolnice kako bi se povreda sanirala.

Također, Đoković ima vrtoglavicu i bol u glavi, ali na svu sreću nije ništa ozbiljno. U bolnici su mu napravili dodatne preglede i sanirali ranu, te će Novak biti pušten kući.

Oglasi

No, glavno pitanje bilo je da li je neko od navijača namjerno pogodio Đokovića flašom u glavu ili je u pitanju bio samo splet nesretnih okolnosti.

Na kraju se pojavio video na društvenim mrežama koji je dao odgovor na to pitanje i potvrdio da je riječ o zaista bizarnoj nesreći bez ikakve namjere za time.

Naime, jedan od navijača koji je bio na tribini pružio je Đokoviću papir kako bi mu dao autogram, ali kada se nageo preko ograde flaša mu je ispala iz ruksaka i pogodila Novaka direktno u glavu.

Navijač se sam odmah uhvatio za glavu jer je shvatio šta se desilo, te je i sam bio šokiran zbog toga jer uopšte nije imao nikakvu namjeru da povrijedi najboljeg tenisera svijeta.

I pored raznih priča da je riječ o namjernom gađaju flašom Đokovića na kraju se ispostavilo da je riječ o zaista bizarnoj i slučajnoj nesreći koja je zadesila Novaka, ali i navijača koji je samo htio da dobije autogram.

Top Komentari

SactownCali
Sad ce Vucic: Napad na Novaka je napad na Srpski narod.... zabraniti unositi flasiranu vodu kad igra Novak...
3 2
BosanskaSvedska
@AlphaStrong Nesretni traktor vojo pogodio svog traktor idola u glavu,2 muhe u jednom udarcu!
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi