Đoković je vidio ko mu stoji iza leđa i odmah je "skočio" sa stolice da pozdravi glumačku legendu
Srdačan susret Novaka Đokovića i Dragana Jovanovića u Malagi

Iznenadio se kada ga je ugledao

Đoković je vidio ko mu stoji iza leđa i odmah je "skočio" sa stolice da pozdravi glumačku legendu

Endin Čaušević

Novak Đoković je nakon osvajanja turnira u Torinu otputovao u Malagu pred nastupe s reprezentacijom Srbije na Davis Cupu, a njegov dolazak kao i obično je izazvao veliku pažnju. Srbijanski teniseri imali su i druženje s fanovima, a Đokovića je jedan poznati glumac itekako iznenadio svojim dolaskom.

Đoković je briljirao na završnom turniru u Torinu i ponovo je pokazao da je daleko najbolji teniser svijeta, ali tu sezona za iskusnog igrača nije završena.

Odmah po završetku turnira Đoković se uputio ka Malagi gdje trenutno nastupa na Davis Cupu s reprezentacijom Srbije.

Davis Cup ekipa Srbije iskoristila je priliku da organizuje druženje igrača i navijača, a naravno u centru pažnje bio je Đoković jer su svi željeli fotografiju i njegov autogram.

Novak je bio odlično raspoložen i nije mu bio problem da ispoštuje navijače koji su došli na ovo druženje, ali ni slutio nije da će i sam biti iznenađen jer se iza njega pojavio poznati glumac kojeg tu očito niko nije očekivao.

Oglasi

Đoković je sjedio i davao autograme, ali je brže bolje "skočio" sa stolice kada je vidio da iza njega stoji poznati glumac Dragan Jovanović.

Prvi tenser svijeta je odmah ustao kako bi pozdravio Jovanovića s kojim se srdačno zagrlio i bilo je jasno da mu je drago što je jedna takva glumačka legenda došla da ga pozdravi čestita mu na osvajanju novog trofeja.

@alo_portal

#alo #fypシ゚viral #fypシ #novakdjokovic #gagijovanović #gagijovanovic #djokovic🇷🇸

♬ original sound - Alo_portal

Inače, Srbija u Malagi igra protiv Velike Britanije i vodi sa 1:0 jer je Kecmanović uspio sa 2:0 u setovima da pobijedi Drapera.

I Đoković trenutno igra svom meču protiv Norrieja koji je počeo u 20:45 sati i očekuje se da upiše pobjedu koja njegov tim vodi dalje.

Srbija u slučaju plasmana dalje u polufinalu igra protiv boljeg iz duela Italije i Nizozemske. Titulu prvaka svijeta brani Kanada.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi