Đokovića bodre velike face, ali u fokusu je ona najveća koja se nalazi u Novakovom boksu

Bori se za 23. titulu

Đokovića bodre velike face, ali u fokusu je ona najveća koja se nalazi u Novakovom boksu

Edmir Škorić

U ovom trenutku igra se finale Roland Garrosa između Novaka Đokovića i Caspera Ruuda.

Đoković ide po rekordnu 23. Grand Slam titulu i svakako je favorit u duelu s Norvežaninom, koji je ipak bolje otvorio meč i uspio da napravi brejk, ali je Srbin u međuvremenu uspio da se vrati.

Igra se sjajan tenis za sada, publika uživa u Parizu, a na tribinama veliki broj slavnih ličnosti. Ipak, kamere su najviše "pratile" tri velike sportske zvijezde.

Uočeni su zajedno PSG-ov napadač Kylian Mbappe i Zlatan Ibrahimović, nekadašnji napadač Parižana koji se nedavno oprostio od nogometa.

Osim njih dvojice, tu je i najveća NFL zvijezda Tom Brady. Oni su među sretnicima koji su danas u mogućnosti uživo da prate veliko finale.

Očekivano, Đoković ima mnogo veću podršku od Ruuda, a upravo spomenute sportske face bodrile su Novaka tokom svakog poena i nadaju se njegovoj pobjedi.

Ibrahimović je dobar prijatelj sa Đokovićem, a prošlog mjeseca viđeni su zajedno na utakmici Milana i Intera na San Siru.

Novak je tada rekao za Milan TV da navija da Milan prođe u finale Lige prvaka. Poznato je da je jedan od najboljih tenisera u historiji veliki fan Rossonera i to nikada nije ni krio.

Mbappe i Ibrahimović uživaju u dobrom tenisu
Tom Brady u boksu srbijanskog tenisera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi