11

Komentari (11)

Juninho
Novak i svako drugi ima pravo odlučivati o vlastitom zdravlju, on neće vakcinu i zašto bi kad i vakcinisani prenose virus, a ako će njemu naškoditi virus to je privatno njegova stvar. Kako se drugačije izboriti protiv tog brutalnog zakona nego im reći/slagati da si prebolio ****ni Covid.
Gr0hot
Sluzit se lazima na nivou na kojem je Novak, malo mi je previse neprofesionalno i seljacki. Ma sta god voditelji ili bilo ko drugi pricao za njega, nebitno. Sam je sada kriv sto ce dodatno mnogi da pljuju po njemu. Ja ga cjenim kao tenisera 200% ali ovo laganje mu i nije bas bilo potrebno. I da su ga izbacili iz Autralije i zabranili ucesce na turniru, bila bi bolja opcija za njega. Ostao bi upamcen kao vjerodostojan svojoj prici, protivnik jednoumlja i tjeranja drugih da razmisljaju kako im se naredi. Jbg!
2323
Stoka kolonijalisticka od drzave...abd da im aboridzani dodju glave na tom kontinentu.kad tad....gamad
Bereta
Voditelji u pravu 100%
user1599438591
Bereta
Kako te nije sramota tako svome ocu da kazes paripe jedan
amircoralic
Nista slagali nisu sam pao sam se ubio
Ters
klasičan lažljivac
denimen9
Dobro je Forto rekao, Australija je zemlja seljaka
Dante17
Malo si previse dopuštaju novinari i mediji, sramota
miki30
Bravo za voditelje, svaka čast!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.