Novak Đoković i jezive scene na terenu: Počeo se tresti i niko nije znao šta mu se dešava
Ponovo poprilično nevjerovatne scene dešavale su se tokom meča Novaka Đokovića protiv Daniila Medvedeva

Nestvarne scene

Novak Đoković i jezive scene na terenu: Počeo se tresti i niko nije znao šta mu se dešava

Midhat Šljivak

Novak Đoković pobijedio je danas Danila Medvedeva s 2:1, po setovima 6:3, 6:7 i 7:6 i osigurao je plasman u polufinale ATP Finala koji se igra u italijanskom Torinu, ali se uveliko priča o onom što se dešavalo srbijanskom teniseru tokom drugog seta.

Novak Đoković pobijedio je Danila Medvedeva i poslao ga je kući, a srbijanski teniser će igrati polufinale ATP Finala protiv Amerikanca Taylora Fritza.

Đoković je lagano uzeo prvi set sa 6:3, ali Medvedev se vratio u drugom kojeg je uspio dobiti u tie-breaku sa 7:6.

Međutim, u završnici drugog seta Đoković je priredio pravu dramu i scene su bile zaista jezive gledaocima u dvorani, ali i onim pored ekrana.

Iscrpljeni Novak izgledao je užasno. Sjedio je na klupi, tresao se kao da ima groznicu, a on se pokušao oporaviti polijevajući se vodom.

Oglasi

Zatražio je u tim trenucima i pomoć ljekara. Uspio je nastaviti meč, ali drugi set je izgubio te je morao u trećem setu juriti pobjedu.

Taj treći set je donio veoma izjednačen tenis. Medvedev je imao veliku šansu jer je servirao za pobjedu, no nije iskoristio priliku.

Novak uzvraća breakom, treći set zatim odlazi u tie-break, gdje je Đoković dominantan i došao je do treće pobjede u crvenoj grupi ATP Finalsa.

Srbijanski teniser će tako u polufinalu igrati protiv Taylora Fritza, a drugi par polufinala čine Casper Ruud i pobjednik večerašnjeg duela između Stefanosa Tsitsipasa i Andreya Rubleva.

Čuveni komentator Nebojša Višković spustio na zemlju Srđana Đokovića

Čuveni komentator Nebojša Višković spustio je na zemlju Novakovog oca Srđana Đokovića.

Oglasi

Đoković stariji je poznat po bizarnim izjavama, pa je tako kritikovao Viškovića što Novaka naziva 'Đoković'.

"Svi koji su gledali sa mnom prije neki dan meč u finalu Pariza, kao da gledamo dansku televiziju, tako je prenosio taj komentator, pa je Novaka zvao Đoković", rekao je Srđan tražeći da ga naziva 'Naš Nole' i sličnim imenima.

Višković je na fenomenalan način odgovorio. Tokom meča Rubleva i Đokovića je u završnom poenu rekao u svom stilu.

"Divno! Kakav ritern, kakav način da se završi set. Evo čujem i kolegu sa danske televizije. Oduševljen je", istakao je Višković.

Top Komentari

DOKTOR_GAZ_
NAJBOLJI IKADA!!
2 10
user1647539682
U visoko nama gore saljevaju strave
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi