12

Komentari (12)

zak84
Hajd zdravo. Ja zivim u Adelaide,Juzna Australia,,i svi australci su zadovoljni ovom odlukom. Mogu sad smradovi pjevat Sta hoce. On Zaigrat nece naredne 3 godine. Jer po zakonu australije Ako ti je viza odkazana,nemas pravo za novu aplicirat 3 godine.
kurjak
Sad gledam na YouTubeu saopštili prisutnima ispred suda ili gdje li su već simpatizeri Đokovića da će biti pedala iz Australije.A prisutni udarili po Marš na Drini, o Kosovu i ostale nacionalističke pjesme.Sad da je vlast tamošnja pametna pa sve ih strpati u isti avion i pravac Srbija i doživotna zabrana ulaska u Australiju.
C.Banks
Tako je kurjak. Meni je jedino žao momka što nije dobio šansu da zaigra, a da se hoće sad Australija opametit i deportivat svu gamad genocidnu. Sjećaš se onog lika na N.Zelandu što je upao u dvije džamije i poubijao sve ljude tamo. Isti taj se druzio s nekim srbinom u Australiji, uzor im Rqtko Mladic i Karadzic
izvoristine
Banks, Zbog cega ga zalis, kad je i on na zalost ceto. Pogledaj mu slike sa Drazom i tri prsta na vise slika. Znam da bi Ti kao i ja volio da je on normalna osoba. Al ipak je cet.,.
Malmi_Suomi
CD84
Mislio decko da je veci od drzave,Srbije mozda i da i to nije tesko ali Australije malo teze,sada fino nazad kuci nek ti zatucana braca pripreme docek,dzaba mu sto zivi van Balkana jer Balkan ne izlazi uz njega!
Ars1946
Jedina ispravna odluka. Lažno pozitivan nalaz, to je u osnovi ovog slučaja, u pokušaju da prevari Australiju. Nije uspio. OUT! Da i gubi No 1....?
kurjak
Nek se i ovo završilo.
burazengija
Indijska sapunica..
Sarajevski_Marlboro
Pravda je na kraju pobjedila, sad mrš kod onog džukca Osmanagića da ti on nešto sredi
ragge
Lako cu za njega, nece on nedelju radit danas nego ja
SeoRusilac
Daj otkaz samo tako će se gazde robovlasnici opametiti. Ja namjerno ne želim da kupujem bilo šta nedjeljom jer smatram da nije pravedno da neki ljudi zbog pohlepe gazde rade nedjeljom.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.