"Novak Đoković je ku**c"
Foto - EPA

"Novak Đoković je ku**c"

M. Šljivak

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković još uvijek trpi žestoke kritike zbog organizacije Adria Toura u jeku pandemije koronavirusa.

Mnoga poznata lica su Đokoviću jasno poručila da je napravio veliku grešku, a još dalje je otišao John Campbell, voditelj nacionalne televizije na Novom Zelandu.

On je izvrijeđao najboljeg tenisera svijeta i to tokom priloga o oporavku Đokovića od koronavirusa.

"Novak Đoković je ku**c", poručio je voditelj.

Nakon svega voditelj je pretpio žestoke kritike na društvenim mrežama, ali ono što je izgovorio zauvijek će ostati upamćeno.

[twitter]https://twitter.com/Stefan55370832/status/1279341385011867649[/twitter]

Promo

Top Komentari

Hakkinen
Ja kao Bosanac kažem da je Nole king i kao čovjek a posebno kao sportista . Eh hajde sada opletite nacionalisti po prijavama i dislakovima hehehe
11 12
quaresma 18<<<
Kakav je ovo naslov?
9 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi