Pogledajte prepisku Đokovića i Ljajića povodom Noletove donacije Novom Pazaru

Prvi reket svijeta donirao 80.000 KM

Pogledajte prepisku Đokovića i Ljajića povodom Noletove donacije Novom Pazaru

Novak Đoković oduševio je javnost tako što je jučer bolnici u Novom Sadu donirao 80.000 KM za borbu protiv virusa Covid19. 

Jedan od onih kioji su mu se odlučili zahvaliti je i srbijanski nogometaš Adem Ljajić.

On je poslao poruku Đokoviću preko mobitela, a sadržaj iste, kao i Noletov odgovor, završili su na internetu.

"Brate moj, htio sam lično da ti se zahvalim. U ime građana Novog Pazara, za donaciju koju si poslao mom gradu i u moje ime. Mnogo poruka mi je stiglo iz Novog Pazara, lično meni da ti se zahvalim. Pa sam iskoristio to naše poznanstvo. Nadam se da ste ok ti i porodica? Brz oporavak želim", napisao je Ljajić.

Uslijedio je odmah i Noletov odgovor.

"Dragi Ademe, hvala ti na divnoj poruci. Meni je zadovoljstvo, čast i obaveza da pomognem kad god i gde god mogu. Nikad nisam bio u Novom Pazaru, a veoma bih volio. Čuo sam da grad ima veliku dušu. Mi smo dobro, od juče smo negativni. Nadam se da si i ti dobro, kao i tvoji", poručio je prvi reket svijeta.

Zaista je lijepo vidjeti da se dva ovako velika sportaša odlično slažu, a najbitnije u cijeloj priči je naravno da je Novi Pazar dobio izuzetno vrijednu donaciju koja će, nadamo se, pomoći da se situacija s koronavirtusom u ovom gradu stavi pod kontrolu.

Top Komentari

JJ90
Možete ga pljuvat koliko hoćete. Nole je prije svega ljudina i jedan veliki gospodin.
12 3
BobPaisley
...neka mu ga popusi Ljajic u znak zahvalnosti...a Rasim Ljajic neka popusi svom koalicionom partneru Vucicu pa ce mu mozda sljedeci put dati ispravne respiratore i opremiti bolnicu u Novom Pazaru,a ne da umiru dole kao da zive u srednjem vijeku.
8 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi