Pogledajte trenutak potpunog ludila Novaka Đokovića: Rođenog brata je otjerao s tribina
Srbijanski teniser Novak Đoković izbacio je kompletnu ekipu u meču protiv Sebastiana Korde (Foto: Screenshot)

Nole izgubio živce

Pogledajte trenutak potpunog ludila Novaka Đokovića: Rođenog brata je otjerao s tribina

M. Šljivak

Novak Đoković osvojio je ATP turnir u Adelaideu pobjedom nad Sebstianom Kordom i na pravi način je najavio novu tenisku sezonu. Ipak, i u ovom meču srbijanski teniser je imao popriličan izliv bijesa.

Novak Đoković je pobijedio Sebastiana Kordu velikim preokretom i najavio je da će i u novoj sezoni biti glavni kandidat za trijumf na svim većim turnirima.

Nije međutim protiv Korde išlo sve kako treba. Nakon što je izgubio prvi set u tie-breaku, Novaka je iznervirao njegov rođeni brat Marko.

Đoković više nije želio da ga vidi. Okrenuo se ka svom boksu i poručio je jasno bratu: "Izađi, izađi"...

Marko nije previše razmišljao. Napustio je boks, a ova reakcija jednog od najboljih tenisera svijeta poprilično je šokirala sve.

Oglasi

Nije ni to bilo sve od Novaka u ovom meču. Odlučio je u jednom trenutku iz lože izbaciti i svoje agente i otjerao ih je s terena.

"Hvala mom timu što me trpe i tolerišu i u dobrim i lošim vremenima. Nije nam bilo lako danas sa mnom. Hvala mom bratu Marku što je došao ovdje. Volim te", poručio je Novak nakon pobjede.

Pogledajte trenutak u kojem je Novak Đoković potpuno izgubio živce na ovom meču.

Nije ovo prvi put da Đoković divlja na terenu. Često ga je to znalo koštati, a podsjetimo da je izbačen s US Opena jer je pogodio skupljačicu lopti.

Često je bez ikakvog razloga jedan od najboljih tenisera svijeta nervozan. Ipak, navikli smo ga takvog gledati i ništa to novo nije.

Na kraju je najvažnije ono što pokazuje u igri. Tu je neprikosnoven i nema dileme da ćemo i ove godine gledati ono najbolje od Novaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi