Novi 'obračun' Novaka Đokovića i publike - Srbin je definitivno omražen u svijetu tenisa!
Novak Đoković nastavlja rat s publikom

Nevjerovatne scene

Novi 'obračun' Novaka Đokovića i publike - Srbin je definitivno omražen u svijetu tenisa!

Midhat Šljivak

Prvi igrač svijeta Novak Đoković ponovo se uspio posvađati s publikom. Srbin nije mogao slušati zvidžuke, pa je odlučio da ih orkestrira.

Novak Đoković nije omiljen među teniskom publikom. Na tribinama je većina navijača uglavnom protiv njega i često je najbolji igrač svijeta ulazio u sukob s navijačima.

Prošle godine je Nole bio na žestokom udaru. On je uzvraćao na sve provokacije koje je dobijao, pa je publika postajala još više gnjevna.

Isto se nastavlja i ove godine. Nole je na ATP Mastersu u Monte Carlu doživio nove zvižduke s tribina i ponovo je odlučio uzvratiti.

Nakon što se Đoković požalio sudiji na jednu loptu koju je njegov protivnik Lorenzo Musetti poslao u aut, publika je odjednom izgubila živce. Počeli su zviždati i čuli su se brojni povici negodovanja s tribina.

Oglasi

Đoković je na svoj način uzvratio. Poručio je da ih ne čuje, te ih je počeo orkestrirati.

[twitter]https://sportsport.ba/magazin/novak-dokovic-lepa-brena/465953[/twitter]

Ovo je još jedan u nizu dokaza da najbolji na svijetu nije omiljen među teniskom publikom, a Nole im očigledno još više želi izvući živce.

Novak je nakon svega uspio izvući prvi set i dobiti ga. Musetti je imao break prednosti, ali je na kraju Đoković dobio set sa 7:5.

Na kraju je Nole meč riješio u svoju korist s 2:0 (7:5, 6:3).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi