15

Komentari (15)

mile
Mr.Balboa
Kako se pobjedjuje ovdje I to protiv Nadala a svi znamo ko je Nadal I kakav borac,pa ako je on regularan i najbolji zasto ne skine oko vrata one vradjbine za koje je sam izjavio samo kratko da mu je to za zastitu?Od cega?Od straha da ce izgubiti od nekoga!Dajte molim vas ljudi ovdje kleopatre odradjuju svoje,ali ja cu reci ovako ako on to I dalje bude radio I spletkario,pa DABOGDA nikada uspjeh na takav nacin ne postigao,ako nemoze na posten nacin a ne na takav da nosi oko vrata ili u torbi magiju vlasku!!!
Dragan
jesil ti normalan budalo jedna
Mr.Balboa
Drugi oko vrata ne nose za zastitu tako da nemozes sa mnom razgovarati I sa ljudima koji su normalni I koji znaju o cemu se radi,a da te samo jednom sretnem u zivotu pokazao bih ti ko je ovdje budala ali za sva vremena!!#
Dragan
da budala si glupa . sta ti znas sta nosi,i za sta je budalo.vjerujes u neke gluposto i vradzbine sve ti jebem
Bhf
Mozda mu je Sihira Poturak napravila nesyo.Neseti majke ti.Ako imas stila i dara i treninga do bola ko ti moze na put stati
VladaFBIH
bosnjacki geni bravo
Baggio89
tuleee
dosta je reci noleee...?✌
VladaFBIH
Sta znaci kada imas bosanske gene, nole potice od starih bosnjana
connans
Kakva dominantna igra,ovakav Djokovic je najbolji teniser svih vremena.
elimo
Nemam ništa protiv Novaka ali po kojem osnovu to tvrdiš izvini molim te?
Mase007
hahahahhahahhahahha najbolji svih vremenaa hahahhahahahhahahahahhahahahahhahahahhaah
connans
Na osnovu toga da djokovic ima bolji medjusobni skor i od nadala i federera. Na osnovu toga da je imao dve najdominantnije sezone u modernoj eri tenisa,2011-tu kad je nanizao preko 40 pobjeda zaredom i osvojio 3 grend slema i mozda jos dominantniju 2016-to kad je u jednom momentu drzao sva cetiri grend slema i imao preko 16000 atp bodova najvise u istoriji tenisa,vise nego drugi i treci teniser zajedno! Na osnovu toga da je osvojio sve masterse(jedini u istoiji), da ima sve grend slemove, davis cup,zavrsni turnir, jedino sto nema je olimpijsko zlato, sto i nije toliko vrednovano u tenisu.Na osnovu toga da je najvise novca zaradio od turnira od svih igraca i najvise u jednoj sezoni 2016-te preko 20 miliona!Ustvari jedino sto drzi federera kao najveceg svih vremena su broj grend slemova(vecinu ih je osvojio prije ere velike trojke) i broj sedmica na broju 1,a u obe kategorije sasvim je realno da ga djokovic prestigne za dve godine, dok nadal je najveci igrac sljake svih vremena al na ostalim podlogama nije toliko dobar. Mislim da je to sasvim dovoljno argumenata jedino ako nisi jedan od onih ee kad se sjetim pita samprasa ili ivana lendla:).
qweem
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.