19

Komentari (19)

Novak Djokaj je veliki prijatelj Semira Osmanagića, sta ce ba.ija uvijek ostaje ba.ija
Coa_99
Pa da, ajde malo da pricamo kako su Srbi najgori i kako su zlocinci. Pominje li neko da je u istom tom peridu 1941-1945 osnovani i logor u Gradini gdje je pobijeno 500.000 srba i Jasenovac za koji svi znamo sta su radili srbima Al aj, pricajmo kako su srbi zlocinci tog perioda...
Samir55
A to se sve desilo u ratu koji ste vi zapoceli 27.03.1941. kad ste demonstrirali s parolama ''Bolje rat nego pakt'' i ''Bolje grob nego rob''. Zbacili ste s vlasti Cvetkovica koji je potpisao Trojni pakt sto je obecavao mir. Vi tada niste zeljeli mir nego rat koji ste na kraju i donijeli na Balkan. I koga ti sada zelis okriviti za logore koje spominjes i ubistvo 500 hiljada Srba u njima? Sami sebi ste krivi jer ste licno vi izazvali taj rat.
TurgutBayraktar
To nije cetnucka zastava nego stara kralja Istivremeno cetnici su ispocetka poceli kao armina ali su veoma brzo postali ubice i koljaci itd
koraj
Samo glup covjek moze biti iznenadjen ovakvim stvarima. Ista je to gamad kao i susjedi koji slave uz ustaske pozdrave. Malo se nasmiju a Bosnjaci aplaudiraju...do slijedeceg klanja. Pamet u glavu!!!!!
Hoce li opet docekati Dr. Semir Osmanagić docekati Noleta u Visokom.
Medo-Brundo
Ehhh zato mene k!ta boli za sportistima i sa nedne a i sa druge strane!!! Kaze navijam za komsije? A ko te je klao u ratu konjusino jedna!!!
makelele - izgleda za tebe da je ovo normalno, Nole jeste Srbin ali ne treba da bude Srbin - fasista, Srbin genocidas. ma mrs makalele u pm.
makelele
Da, kako da ne, Nole je fasista samo taki, majka mu hrvatica, trener hrvat, bosni je dao stotine hiljada eura donacija, izreklamisao Bosnu i Hercogvinu po svijetu kao malo koji bosnjak... da ne pisem dalje, vidi se po djelima da je pravi fasista i cetnik nema sta... i sta je jos poklo bosnjaka, bogzna samo, jel da kralju... mani se suplji jarane, gledaj djela, ne gledaj blebetanje u prazno
Adrian
Nole je legenda.
Adrian - .eboti Nole kevu.
Arnel925
Očekivano od Srbina
jassony
Opet ce ga naivni bosnjo velicati i hvaliti, a cetalj ostaje cetalj bez obzira na slatkorjecivost
makelele
Logicno da ce ga bosnjo velicati i hvaliti, sta meni donose sda politiicari, bakir i slicni koji se kunu u bosnu i sve bosansko, a pokrase i ostetise bosnu toliko da se necemo oporaviti za 100 godina, bagra do bagre, e to ti je slatkorjecivost, dok s druge strane jedan Veliki Gospodin Nole dodje u Visoko, ispromovira BiH cijeli svijet cuje za Visoko, a da ne pricamo o financijskoj pomoci koju je dao za nasu zemlju.. Nole kraljcina! A to sto se slika sa tim zastavama i slicno, neka slika, Srbin je, pa nece se slikati sa zastavom duginih boja.
F1F
@makelele eto ti si se našao kompetentan da pišeš ovdje šta je za koga logično. SIKTER i ti dronjak jedan.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti