Novak odavno nije bio ovako bijesan, čak je htio da napusti meč

Šta mu je to smetalo?

Novak odavno nije bio ovako bijesan, čak je htio da napusti meč

E. Škorić

Srbijanski teniser Novak Đoković bio je jako nezadovoljan uslovima za igru u finišu prvog seta na meču protiv Delbonisa.

Novak je sinoć pobijedio Delbonisa u tri seta i plasirao se u osminu finala Mastersa u Miamiju, ali bio je vidno ljut krajem prvog seta.

Žalio se na uslove igre. Iako su bili kasni popodnevni sati, reflektori nisu bili upaljeni, pa je Đoković smatrao da nije bilo dovoljno svjetlosti.

"Zašto nisu upaljena svjetla?", upitao je Đoković sudiju.

"Nije bila moja odluka, ali dobro", odgovorio je sudija, a na novo Novakovo pitanje šta će sada biti, odgovorio je da je "pravo vrijeme da se reflektori upale".

Đoković je bio vidno razočaran i bijesan, ali ubrzo su svjetla upaljena i Novak se uspio smiriti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi