Slovenac napravio isti incident kao Đoković, ali nije za to kažnjen

Kamerman presudio isprikom

Slovenac napravio isti incident kao Đoković, ali nije za to kažnjen

S. Mlaćo

Prvi reket svijeta Novak Đoković izbačen je u četvrtom kolu US Opena nakon što je nenamjerno pogodio lopticom linijsku sutkinju.

Đoković je napucao loptu koja je otišla pravo u sutkinju koja je pala, a srbijanski teniser je dotrčao i odmah se ispričao.

Prema pravilima diskvalifikovan je, što je izazvalo mnogo komentara.

Zanimljivo da je prije deset dana slovenski teniser Aijaž Bedene igrajuči Cincinnati Masters ljut pogodio lopticom kamermana, ali nije diskvalifikovan.

Sudija je prekinuo meč, ali odlučio da se i nastavi.

Kamerman je tada prihvatio ispriku što je vjerovatno i presudilo, uz to da isti nije službeno lice.

Top Komentari

realno_govoreci
Serena Williams je kaznjena isto kao Djokovic i nisu joj oprostili tako da nemojte valjati gluposti. Jeste ovo sve pretjerano i nije trebao biti diskvalifikovan ali ako negdje Pise sa mozes biti izbačen radi toga onda je tako kako je,nisu izmislili nista novo.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi