Reakcija koja se čekala: I Kyrgios jednostavnim pitanjem dodao Đokoviću sol na ranu

Javio se Australac

Reakcija koja se čekala: I Kyrgios jednostavnim pitanjem dodao Đokoviću sol na ranu

A. Čaušević

Novak Đoković je izbačen s US Opena jer je pogodio sutkinju loptom u glavu, reakcija koja je se čekala je svakako ona Nicka Kyrgios. 

Kontroverzni Australac je poznat kao osoba koja baš i ne voli srbijanskog tenisera i ne bi bilo logike da se nije oglasio nakon skandala na Flushing Meadowsu.

Kyrgios je poznat kao nestašni dečko u svijetu tenisa, učestvovao je u niz skandala zbog toga ne čudi zašto je jednostavnim pitanjem dodatno Đokoviću stao na muku.

"Zamijenite mene i Jokera u ovom incidentu. Slučajno pogađanje skupljača lopte u grlo. Koliko godina bih dobio zabranu? 5, 10 ili 20 godina'', zapitao se Kyrgios na Twitteru.

Podsjećanja radi. US Open je Đokovića je osim s izbacivanjem Đokovića kaznio s oduzimanjem osvojenih poena, a neće mu biti dodijeljen i novac koji je zaradio u dosadašnjem dijelu turnira.

Top Komentari

Eno30
Jado jadni nisi ti Dzokovicu ni do koljena pa zato vam svima i smeta covjek sto mu ne mozete nista a tako i sudije nemogu podnjeti da jedan balkanac dominira a da nije Amerikanac Englez Spanac Francuz
9 5
Quartararo20
Kakav pokusaj od tenisera.
7 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije