Posve neobjašnjivo, jednostavno - magija

Roger Federer je to

Posve neobjašnjivo, jednostavno - magija

E. Škorić

Roger Federer je po svim paramterima najbolji teniser svih vremena i nije slučajno što se Švicarac u svakoj iole ozbiljnoj anketi nalazi na prvom mjestu.

Baš kao što je i prvi na ATP listi. Jedno vrijeme je Roger gledao u leđa Rafi Nadalu, Andyju Murrayju, Novaku Đokoviću... ali definitivno zaslužuje da bude ispred svih.

Suludo je više i nabrajati šta je sve osvojio i koliko je zapravo veliki, pa ne preostaje ništa drugo nego da vam damo jedan 'mali' argument u vidu snimka sa meča protiv Filipa Krajinovića u Indian Wellsu u ponedjeljak navečer.

Bekhend sa velikom dozom spina i evo kako završi... I sakupljač loptica se pogubio.

Top Komentari

KerimKera
Magija
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi