Roger Federer se vraća

Imao dvije operacije koljena

Roger Federer se vraća

E. Škorić

Švicarski teniser koji je imao dvije operacije vratit će se na terene narednog mjeseca.

Nakon dvije operacije koljena, Roger je spreman ponovo zaigrati tenis, a na terenima bismo ga mogli gledati već u avgustu.

"Roger je dobro. On je veoma dobro, ali to nije iznenađujuće kada znate da on uvijek gleda pozitivnu stranu stvari. Počeo je treninge snage sa Pjerom Paganinijem. Naredni korak biće sredinom avgusta, tada će ponovo početi da trenira", rekao je njegov trener.

"Držimo se dogovorenog. Vratiće se na Australian openu, ako se turnir održi. Međutim, razmišljamo i o tome da li da odigra jedan turnir prije Melbourna", dodao je.

Top Komentari

ab57
Najveci svih vremena!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi