2

Komentari (2)

BaboBih
Koji ste vi glupani i tracare, izokrecete i pravite nesta neku pricu iz nicega. Jedan motiv imate jer je Bjeloruskinja pa hajmo sad pisati gluposti i srati po njoj. Kako nemate srama i stida lagati ovako. Ona je vratila skroz lose loptu gdje je protivnik imao mogucnost da manje vise zakuca gdje hoce, i zbog toga je stala, jer se vidjelo da nemoze stici da vrati. A kad gubis 5-1 i ova Swiatek ovako igra gdje ubi loptama onda nemas ni zelju vise da trcis. Uopste nije za spomenuti ovaj klip a vi napravili dramu, tetkice tracare.. fuj gamad ste samo takva.
King_Kenny
...a njeno vristanje prilikom serviranja je prica za sebe,znaci cisto ometanje protivnice jer vristi cak i kad protivnica vraca lopticu...rijetko bezobrazna teniserka...nista normalno od te ruske bagre ne mozes vidjeti...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.