Senzacija u Acapulcu: Ispao Rafael Nadal!

Španac eliminisan već u osmini finala

Senzacija u Acapulcu: Ispao Rafael Nadal!

Drugi reket svijeta Rafael Nadal eliminisan je sinoć sa ATP turnira u Acapulcu.

Nadal se u osmini finala sastao sa Australcem Nickom Kyrgiosom koji je je pobijedio sa 2:1 u setovima i to nakon preokreta.

Španac je prvi set dobio sa 6:3, ali je naredna dva izgubio sa po 7:6. Meč je trajao čak tri sata i pet minuta. Kyrgios će u četvrtfinalu igrati protiv Stana Wawrinke.

Inače, osim Wawrinke i Kyrgiosa dalje su se u noći sa srijede na četvrtak plasirali Australac De Minaur kojem je meč predao Feliciano Lopez, Amerikanac McDonald koji je pobijedio sunarodnjaka Tiafoea i Britanac Norrie koji je bio bolji od Argentinca Diega Schwartzmana.

U ovim trenucima u toku je meč između Alexandera Zvereva i Davida Ferrera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi