Serena je lagala, a pojavio se video koji to dokazuje

Ipak je bio "coaching"

Serena je lagala, a pojavio se video koji to dokazuje

E. Škorić

Serena Williams je lagala kako nije bilo "coachinga" i bespotrebno je suca nazvala lopovom.

Amerikanka je sinoć izgubila u finalu US Opena od Naome Osaki. Mlada Japanka je stigla do prve Grand Slam titule u karijeri, ali meč je obilježila svađa Serene i suca, koji ju je prvo upozorio za "coaching", a onda joj je poslije njenih uvreda drugim upozorenjem oduzeo gem i na neki način olakšao Osaki posao.

Serena je bila šokirana, tvrdila je da je prema njoj učinjena velika nepravda i da nije dobijala instrukcije od svog trenera, ali očigledno da jest i sada se pojavio kratki klip na kojem se vidi kako njen trener Patrick Muratoglu gestikulacijom šalje savjete teniserki.

"Bilo je istina, govorio sam joj šta da radi, ali mislim da nije gledala u mene. Radio je to i trener Osake, svi to rade. Ni razbijanje reketa nije toliko velika stvar. Sudija je bio glavni akter meča i najveća zvezda", rekao je Muratoglu koji je bio takođe ljut.

Top Komentari

Griezmann
Jos ce biti da je sudija rasisticki uvrijedio, pa i zato sto je amerikanka.. Jednostavno ko gubi ima pravo da se ljuti. A ko se ljuti..
24 1
adis_D11
Svi Amerikanci su velika govna uglavnom.
8 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije