Direktna Serena postidila sramežljivog Jannicka Sinnera: "Ozbiljna sam, voljela bih da..."

Susret u Miamiju

Direktna Serena postidila sramežljivog Jannicka Sinnera: "Ozbiljna sam, voljela bih da..."

Admin Čaušević

Serena Williams postidila je Jannika Sinnera nakon što je Italijan pobijedio Daniila Medvedevom na ATP turniru u Miamiju čim je osvajač Australian Opena došao do finala turnira. 

Sinner je odigrao senzacionalno i sa vrlo malo grešaka oduševio publiku u Miamiju i izborio plasman u finale gdje ga čeka Grigor Dimitrov. U slučaju pobjede postao bi broj 2 na ATP listi.

Meč sa tribina je pratila i legendarna Serena Williams koja je nakon meča srela Sinnera. Bila je poprilično direktna te ga je otvoreno pohvalila.

Serena, koja je bila prva teniserka vijeta 319 sedmica od čega 186 uzastopnih, obasula je Sinnera komplimentima, a kod Italijana su se pomiješale emocije, sreća i sramežljivost.

"Voljela bih da imam takav forhend", a sramželjivi Sinner je dao emotivan odgovor: "Molim te, nemoj to govoriti" .

Čuvena američka teniserka je nastavila skomplimentima italijanskom teniseru: "Ne ozbiljna sam, brzina reketa, snaga. Impresivan si".

Oglasi

Inače, bivša američka teniserka živi u Miamiju, a tijekom karijere je osam puta osvojila ATP koji se održava na Floridi i praktično se osjeća kao kod kuće.

Nakon osvojena 23 Grand Slama u karijeri Amerikanka se oprostila u septembru 2022. godine i danas uživa sa porodicom i s vremena na vrijeme se pojavi na nekom od turnira.

Kao što je poznato ona je u braku sa Alexisom Ohanianom još od 2016. godine. U međuvremenu je ovaj par dobio dvije kćerkice. Starija Alexis Olympia Ohanian koja ima sedam godina se već počela baviti tenisom.

Sa druge strane, 22-godišnji Sinner tek počinje da osjeća kako je to biti u vrhu tenisa pošto je početkom godine osvojio Australian Open nakon što je pobijedio Medvedeva i to poslije dva seta zaostatka.

Pred Italijanom je blistava karijera i mnogi su složni da je pitanje dana kada će postati svjetski broj 1 na ATP listi.

Top Komentari

E.Car
Voljela bi da ga ima u sebi!!!! Pa ona može petoricu zadovoljiti šta bi joj mogao sam Siner?!?!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi