Serena Williams se vratila, ali svi raspravljaju o misterioznim detaljima na njenom licu

Crne trake, šta znače?

Serena Williams se vratila, ali svi raspravljaju o misterioznim detaljima na njenom licu

E. Škorić

Nekada najbolja teniserka sijeta, 40-godišnja Serena Williams, u utorak se vratila na WTA Tour nakon gotovo godinu dana pauze, odnosno od prošlogodišnjeg Wimbledona kada je zbog povrede rano napustila turnir.

Odigrala je u Eastbourneu susret parova, a partnerica joj je bila treća igračica svijeta, Tunižanka Ons Jabeur.
Williams i Jabeur su za protivnice imale Čehinju Marie Bouzkovu i Španjolku Saru Sorribes te su na kraju slavile s 2:6, 6:3, 13:11 iskoristivši treću meč-loptu.

Amerikanka će zaigrati sa specijalnom pozivnicom na Wimbledonu u pokušaju da unatoč svim problemima ostvari 24. Grand Slam naslov i tako se izjednači s Margaret Court.

Inače, nakon što se jučer vratila na terene, mnogi fanovi raspravljaju o misterioznom crnom detalju na njenom licu.

"Čini se da Serena Williams ima dva velika crna zavoja ili neku vrstu trake na licu. Nemam pojma o čemu se radi", napisao je novinar Dan Wolken, ali nije nigdje objavljeno o čemu se zapravo radi.

Serena je mlađa sestra Venus Williams, a trenutno je tek 1204. igračica svijeta.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi