Serena Williams odustala od nastupa na Australian Openu

Amerikanka još nije potpuno spremna

Serena Williams odustala od nastupa na Australian Openu

Američka teniserka Serena Williams odustala je od nastupa na ovogodišnjem Australian Openu.

Serena nije igrala zvanične mečeve od prošlogodišnjeg Australian Opena, a iako je ove godine trebala da brani titulu, ipak neće biti potpuno spremna.

"Mogu da se takmičim, ali ne želim da budem samo učesnik, želim mnogo više od toga, zato mi je potrebno malo više vremena", rekla je Serena.

Podsjetimo, mlađa sestra Williams se porodila u septembru mjesecu, a pred Novu godinu vratila se na teren tokom egzibicionog turnira u Abu Dhabiju.

Ona je Autralian Open osvojila čak sedam puta i sigurno da bi i ove godine bila apsolutni favorit za prvo mjesto da je došla potpuno spremna. Ovako su organizatori nakon Andyja Murrayja ostali bez još jednog velikog imena.

Top Komentari

SEIKO
Idi u penziju matora kravo, pusti mlađe nek igraju.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi