Slavnu teniserku je danas jako teško prepoznati, fanove je potpuno šokirala

Promijenila izgled

Slavnu teniserku je danas jako teško prepoznati, fanove je potpuno šokirala

Edmir Škorić

Tokom karijere je imala problema zbog velikih grudi, pa ih je odlučila smanjiti, a sada je sve iznenadila novim izgledom.

Simona Halep godinama je bila plavokosa, no sada se ofarbala u crnu boju i teniski fanovi smatraju da je neprepoznatljiva u odnosu na ranije godine.

Iza Rumunke je inače težak period jer je dugo pauzirala zbog suspenzije zbog dopinga, ali se nedavno vratila u WTA, a očito je odlučila da potpunom promjenom izgleda svima poruči da je ovo za nju novi početak.

Dobila je vajld kartu i nastupit će na mastersu u Madridu od 23. aprila do 5. maja. Trenutno naporno trenira kako bi povratila formu, ali svakako ima vremena i za druge stvari, pa tako i za otići u frizerski salon kako bi promijenila imidž.

Oglasi

Inače, još 2009. godine smanjila je bujne grudi koje su joj stvarale probleme tokom mečeva. Sa "petice" ih je smanjila na "trojku", iako su mnogi fanovi tražili da to ne čini.

"Bilo mi je sve teže i teže da brzo reagujem. Težina grudi me je mučila, bilo mi je neudobno dok sam igrala. Boljela su me leđa. Čak mi se nisu sviđale ni u svakodnevnom životu. Podvrgnula bih se operaciji i da se ne bavim tenisom", ispričala je Simona Halep i dodala:

"Kada sam to uradila, to je bilo zbog tenisa. Možda je to najveća žrtva, ali ne osjećam da sam žrtvovala nešto jer sam to uradila zbog tenisa. Jednostavno, volim posao kojim se bavim".

Rumunska teniserka je prošle godine također odradila operaciju nosa.

Smanjenjem grudi počeli su uspjesi jer je 2013. godine osvojila šest turnira i godinama je bila u samom vrhu svjetskog tenisa, da i 2017. godinu završila kao prva na WTA listi.

Svoj prvi Grand Slam turnir osvojila je 2018. godine kada je u finalu Roland Garrosa pobijedila Sloane Stephens iz SAD. Potom je 2019. slavila na Wimbledonu pošto je u finalu pobijedila još jednu Amerikanku, slavnu Serenu Williams.

Top Komentari

AlphaStrong
Brate @BosanskaSvedska ova je postala neprepoznatljiva otkako nam je jaran voja @HamzaVojvoda promijenio .exualnu orjentaciju.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi