Snimak koji se čekao: Da li će Novak sada pokrenuti tužbu?

Niti bijesan, niti u vrat?

Snimak koji se čekao: Da li će Novak sada pokrenuti tužbu?

E. Škorić

Mnogi i dalje analiziraju potez zbog kojeg je Novak Đoković eliminisan sa US Opena.

Đoković je u meču osmine finala lopticom pogodio linijskog sudiju i zato je diskvalifikovan, ali sada je u javnost dospio snimak koji može da ide u prilog teniseru iz Srbije.

Njegovi fanovi tvrde da se na novom snimku može vidjeti da nije uopšte bio bijesan kada je udario lopticu, zbog čega su ga prvenstveno organizatori izbacili s turnira, a i tvrde da je loptica pogodila u rame, a ne u vrat sudiju Lauru Clark.

"Još uvijek pokušavam da vidim kako to ljudi definišu "bijes", "ljutnju", "silinu" na osnovu ovoga?", pitala se jedna od Noletovih navijačica, koja je i objavila pomenuti snimak.

"Hvala Bogu na tehnologiji. Novi snimak izbliza pokazuje šta se desilo. Tu se vidi kako Nole 'u bijesu' i 'snažno udara' lopticu i pogađa sudiju. Pa to je bio kraj gema, imao je lopticu u džepu i vratio ju je sakupljačima. Molimo vas dijelite ovo, lagali su nas", poručuje drugi fan prvog tenisera svijeta.

Neki su išli toliko daleko da su Novaku poručili da bi trebao da pokrene tužbu jer je prema njihovom mišljenju nepravedno izbačen.

[twitter]https://twitter.com/djokernole777/status/1304093764126900224[/twitter]

Top Komentari

snupi
Kao da je metak pogodio, kakva gluma u p.m.
2 6
izvoristine
zavrsio je on svoje. Taj ogromni ponos genocidasa ne zasluzuje ni on bolje dok se ne odrekne te neljudske nacije.
3 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi