Šta kladionice kažu o finalu Australian Opena?
(Foto: EPA) Da li će sutra srbijanski teniser po sedmi put podići trofej pobjednika Australian Opena?

Novak Đoković favorit

Šta kladionice kažu o finalu Australian Opena?

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković će se sutra u finalu Australian Opena sastati sa "brojem dva", Rafelom Nadalom.

Biće to za Novaka Đokovića treće vezano Grand Slam finale, a ukoliko sutra ujutro savlada Nadala doći će do sedmog trofeja prvog Grand Slama sezone, što nikome do sada nije pošlo za rukom.

Sa druge strane, Nadal igra za svoj drugi pehar Australian Opena u karijeri.

Svi ljubitelji tenisa sa velikim nestrpljenjem očekuju 53. međusobni duel Španca i Srbijanca, a kladionice su ovaj put na strani Novaka Đokovića, istina najbolji teniser svijeta je blagi favorit.

Kladionica MOZZART je spremila odlične kvote za sutrašjne finale, a ukoliko vjerujete u pobjedu Novaka Đokovića koeficijent na tu opkladu je 1.70.

Također, vrlo je zanimljiva kvota na opkladu da će finale biti riješeno u tri seta, što bi podrazumijevalo dominaciju jednog tenisera.

Podsjetimo, finale Australian Opena je na rasporedu sutra u 9:30 sati po našem vremenu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi