Stepanek je predugo grlio Đokovićevu suprugu, a onda je Nole reagovao

Nasmijao mnoge

Stepanek je predugo grlio Đokovićevu suprugu, a onda je Nole reagovao

E. Čaušević

Srbijanski teniser Novak Đoković ove sezone vratio se u sami vrh svjetskog tenisa nakon što su ga mnogi otpisali.

Đoković je pokazao nevjerovatnu volju za povratak u sami vrh, te je ove godine pokazao da tamo i pripada. Jedan od najboljih tenisera današnjice nalazi se u centru pažnje na društvenim mrežama jer je objavljen urnebesan snimak.

Nole se sreo sa svojim starim drugom i legendarnim teniserom Radekom Stepanekom. Ipak, sve je "izmaklo" kontroli kada je Stepanek vidio njegovu suprugu Jelenu i zagrlio je, ali je zagrljaj trajao duže nego što je Nole očekivao.

Đoković je odmah reagovao i upozorio Stepaneka, a to je nasmijalo prisutre. Naravno, srbijanski teniser je to uradio kroz šalu, no sigurno da mu nije bilo baš svejedno vidjeti Jelenu u zagrljaju drugog muškarca.

Top Komentari

Benjamingst
Grle se I to bas zafrkano, osmjeh njezin govori sve... lahko Jelena nezaboravlja Radeka.
12 7
Medo-Brundo
Ma tu je bilo svega, vidi se!
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi