Stigla potvrda: Đoković neće nastupiti u Beču

Ide odmah za Pariz

Stigla potvrda: Đoković neće nastupiti u Beču

Drugi reket svijeta Novak Đoković neće nastupiti na ATP turniru u Beču.

Nakon što je osvojio Masters u Shanghaiju, Đoković je nagovijestio da bi mogao zaigrati u Beču ili Baselu zbog borbe za prvo mjesto, ali od toga ipak neće biti ništa pa ćemo Noleta sljedeći put gledati na Mastersu u Parizu.

"Sve smo pokušali što smo mogli", kratko je prokomentarisao razočarani direktor turnira u Beču Herwig Straka.

Čelni ljudi turnira u Baselu se nisu oglašavali, ali na zvaničnoj stranici Đokovića stoji da će njegov naredni turnir biti Masters u Parizu.

Podsjetimo, Nole je trijumfom u Shanghaiju preskočio Federera i sada je drugi na svijetu sa zaostatkom od 215 bodova u odnosu na Španca Rafaela Nadala.

Top Komentari

Mr.Balboa
Sto bih igrao atp 500,kada je u formi da igra atp 1000 I vece turnire a 31mu god!Dobija on dobre savjete I moze odigrati jos 2 do 3 god bas dobro!!!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi