Sudeći po kladionicama, Džumhur sutra ne treba ni igrati protiv Đokovića
Bit će ovo prvi duel najboljeg bh. i najboljeg srbijanskog tenisera, a Đoković će u istom biti ogroman favorit.

Prvi susret bh. i srbijanskog tenisera

Sudeći po kladionicama, Džumhur sutra ne treba ni igrati protiv Đokovića

Najbolji bosanskohercegovački teniser Damir Džumhur sutra će po prvi put u karijeri igrati protiv Novaka Đokovića.

Njihu dvojica će se sastati u osmini finala Mastersa u Parizu, a to će ujedno biti i prvi meč Đokovića nakon što se danas vratio na 1. mjesto ATP liste.

Za sada još nije poznat tačan termin u kojem bi njih dvojica trebala izaći na teren, ali su poznati koeficijenti u kladionicama koje nisu nimalo naklonjene našem Damiru.

MOZZART kladionica smatra da je Đoković apsolutni favorit na ovom meču, pa na njega nudi kvotu 1,02, dok je na našeg Damira koeficijent čak 11.

Naravno, po svemu sudeći Đoković i jeste ogroman favorit na ovom meču, a kako i ne bi bio kada je posljednji meč izgubio još početkom augusta. Od tada je popularni Nole upisao čak 19 uzastopnih pobjeda i vjerovatno ima za cilj da osvoji i posljednji Masters u sezoni.

S druge strane, naš Damir plasmanom u osminu finala Pariza vratio u Top 50 na svijetu i sigurno da će sutra u jednom rasterećenom raspoloženju učiniti sve kako bi iznenadio favorizovanog protivnika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi