"Svi smo mu govorili da ode od Mirke, ali sve nas je ignorisao i napravio je pravu stvar"

Bivši trener Rogera Federera otkriva

"Svi smo mu govorili da ode od Mirke, ali sve nas je ignorisao i napravio je pravu stvar"

M. Šljivak

Sven Groeneveld, jedan od prvih trenera legendarnog Rogera Federera, tvrdi kako su ga svi molili da ne održava vezu s današnjom suprugom Mirkom.

Roger je upoznao Mirku (Miroslava Vavrinec) 2000. godine na Olimpijskim igrama, a nakon dugogodišnje veze su 2009. godine stakli i na ludi kamen.

Groenveld međutim otkriva da su Fedexu svi savjetovali da ne ulazi u vezu s Mirkom.

"Pitao nas je da li bi trebao biti s Mirkom. Svi smo mu preporučili da to ne radi, da je veoma mlad i da je bolje da bude slobodan", rekao je Groenveld i nastavio je:

"Ignorisao je naše mišljenje i napravio je najbolju odluku u životu.. Tu su rezultati, zaljubljen je, ima četvero djece", poručio je njegov bivši trener.

Uz Mirku je Fedex postao možda i najbolji svih vremena i ovo je pravi dokaz da nekada tuđe savjete i ne treba poslušati.

Top Komentari

ratip irats
U 24 sata objavljujete dva puta isto!! Ako je greska mogu shvatiti, ali ako je svjesno isto napisano drugi put, za sta smatrate citaoce!?
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije