Tenis živi i u Bugojnu!

Sve veća popularnost 'bijelog sporta'

Tenis živi i u Bugojnu!

S. Mlaćo

Tenis je "in" u Bugojno. Trenutno se u organizaciji teniskog kluba Monika održava Bugojno Open.

Teniski klub Monika već godinama uspješno djeluje na području grada Bugojna. Tijekom svih ovih godina rada i zalaganja svih uključenih u rad kluba, broj članova je u konstantnom porastu, kvaliteta igre podignuta je na visoki nivo, a mogu se pohvaliti i dugogodišnjim kontinuiranim i sustavnim radom sa svim dobnim grupama u ženskoj i muškoj konkurenciji, od najmlađih do seniora.

Kako se polako bliži završetak jedne od najuspješnijih sezona igranja tenisa na vanjskim terenima, Teniski klub Monika ovog tjedana održava teniski turnir "Prvenstvo Bugojna 2020"

Treći dan teniskog turnira Bugojno Open nije donio iznenađenja. Svi učesnici uživaju u sjajnom druženju, te kvalitetnom tenisu i mečevima.

Rezultati trećeg dana:

Mirza Memić- Anes Helda 2-0

Faruk Beganović - Ivan Botum 2-0

Miralem Kazić  Kaza - Bero Perčinulić 2-0

Haris Bešagić - Armin Kadunić 2-0

Alen Krak - Elmir Telalagić 2-0

Tihomir Pocrnja - Ismar Hadžić 2-0

Aldin Kurić - Zlatan Haljeta 2-0

Omer Karašin- Dinko Zelić-Voloder 2-0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi