Tsitsipas se više ne odvaja od teniske ljepotice

Badosa zavela grčkog tenisera

Tsitsipas se više ne odvaja od teniske ljepotice

E. Škorić

Ovog vikenda finalima se završava Roland Garros. Iga Switek i Karolina Muchova u ženskoj, te Novak Đoković i Casper Ruud u muškoj konkurenciji borit će se za naslov kraljeva pariške šljake.

Svoj nastup nešto ranije završio je Stefanos Tsitsipas, a njegova nova djevojka Paula Badosa nije igrala zbog povrede. Grk i Španjolka sada imaju dovoljno vremena za odmor, a čini se i jedno za drugo, jer postalo je gotovo izvjesno da su uplovili u ljubavnu zajednicu.

Nema dana da se ne mogu vidjeti zajedno, a sve je počelo kada su oboje na svojim Spotify profilima objavili fotografije na kojima su skupa.

Odatle su proizašle dvije teorije: mogućnost povezanosti između njih ili pokretanje reklamne kampanje za ovu mrežu.

Paula je prošle sedmice gledala Stefanosov meč protiv Ofnera, što je naravno samo dodatno podgrijalo glasine o njihovoj vezi. U njemu je Paula pokušala proći nezapaženo na tribinama, ali je prepoznata. Osim toga, drugi navijači sugerišu da je Grk počeo slaviti mnoge poene na isti način kao Badosa.

Oglasi

Suočeni s toliko glasina, dvoje igrača, vrlo aktivna na društvenim mrežama, odlučila su iskoristiti njihovu privlačnost, ali jasno je da su u međuvremenu počeli da se zabavljaju.

Otkako je Grk eliminisan u Parizu od Carlosa Alcaraza, oboje su zajedno na odmoru u Dubaiju, gdje ne prestaju pokazivati ljubav.

Mnogi smatraju da su njih dvoje idealan par, a vrijeme će pokazati da li su zaista stvoreni jedno za drugo. Sudeći po objavama na društvenim mrežama - ljubav bi mogla biti vječna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi