Uoči turnira u Monte Carlu: Šokantna odluka Novaka Đokovića

Sam protiv svih

Uoči turnira u Monte Carlu: Šokantna odluka Novaka Đokovića

Prošlo je skoro godinu dana od kada je Novak Đoković raspustio svoj tim na čelu sa Marjanom Vajdom, Filom Gričom, Miljanom Amanovićem, odlučivši da promijeni ekipu. Vajda je radio od 2006. godine, Becker je uskočio u tim 2013. i sa njima je ostvario najveće rezultate u karijeri.

Poslije odlaska Beckera, pa onda i raspuštanja tima, pokušao je da nađe novo rješenje.

Od tada je sačekao malo, a onda je objelodanio da mu je novi trener Andre Agassi, nekadašnji šampion. Ta saradnja nije potrajala ni godinu dana, a Novak Đoković dočekuje prvi Matsers na šljaci sam samcat, nakon što se zahvalio i Radeku Stepaneku, javlja Telegraf.

Naravno, to je samo za ovaj turnir, u nastavku će pokušati da nađe kvalitetno rješenje. Kako Večernje novosti javljaju, prvi pik je ponovo Marijan Vajda, čovjek koji je jedan od najzaslužnijih za Novakove uspjehe.

Slovak je bio Đokovićev trener od 2006. godine pa sve do 5. maja 2017. godine. Od tada, posvetio se radu sa kćerkom koja je, takođe teniserka.

Jedan od kandidata je i Nenad Zimonjić, ali više kao prelazno rješenje. Novosti tvrde da će Novak teško doći do nekog vrhunskog stručnjaka, pošto niko ne želi rizikovati ugled sa igračem čija se posvećenost tenisu, obavezama i turnirima u posljednje vrijeme često dovodi u pitanje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije