"Vruće vam je? Ja bih za 3,5 miliona dolara igrao u Sahari usred dana"

Legendarni teniser prozvao Đokovića i kompaniju

"Vruće vam je? Ja bih za 3,5 miliona dolara igrao u Sahari usred dana"

Legendarni američki teniser Jimmy Connors prozvao je sve one tenisere koji se ovih dana žale kako im je previše vruće na US Openu.

Podsjetimo, u New Yorku je ovih dana oko 36 ili 37 stepeni, a to svakako predstavlja veliki problem teniserima koji svoje mečeve na US Openu igraju usred dana.

Upravo iz tog razloga vidjeli smo čak devet predaja u prvom kolu ovog turnira, a jedan od onih koji su imali problema sa vrućinom je i Novak Đoković. Njega je preko Twittera podržao bivši trener Boris Becker, a komentar na to je odlučio ostaviti i Connors.

"Je li vruće? Da imam šansu igrati za 3,5 miliona dolara, igrao bih u podne u Sahari. To je dio igre. Izađite na teren i dajte sve od sebe. Sretno igrači", prokomentarisao je Connors.

Podsjetimo, radi se o teniseru koji je tokom karijere osvojio osam Grand Slam naslova, a ukupno je podigao nevjerovatnih 109 pehara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti