8

Komentari (8)

faljenisusimarija
Čuj budale iz Aloa prvi teniser sveta pa ste pogledali makar malo onu ATP listu umesto što neskidate pogled sa onog Vučića videli bi ste da je Novak Đoković treći teniser sveta a da je prvi teniser sveta Daniel Medvedev.
senja
"prvi teniser svijeta" E moj "novinaru", gdje ti živiš?
Erikdier21
Obrnuli ste vi ovo. Gornji dio žri**** u kojem je Novak je smiješan
faljenisusimarija
A šta taj zna sem da se ulizuje onom Vučiću ?
Gr0hot
Odprilike jednako lagan ili ti tezak put imaju i Nadal i Novak. Ne vidim bas neku teskocu na Novakoj strani zri****.
user1655232295
Rafaela Nadala u polovini žri**** Stefanos Tsitsipas, Mateo Berrettini i Felix Auger Aliassime. Nadala ceka paklen zrijeb, a Djokovic ima samo Hurkaca, ovo ostalo lako ide. Alkares na travi je smjesan.
BHparola
Ebo ti nadal i djokovic mayku u trojki, s translate pises
user1655232295
Hajvane seljacki iz mahale zaostale! Da li ovo gore moze translate da napise, naravno da ne moze volino. Kopirao sam protivnike Nadala i dolje prokomentarisao! Da imas malo mozga skontao bi , sta sam mislio. PS Djoko osvaja, mahalas seljacki, ruralac.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.