Crnogorci se poigrali s Nijemcima

EP u Hrvatskoj

Crnogorci se poigrali s Nijemcima

O. Lekić

Veterpolo reprezentacija Crne Gore savladala je Njemačku 10:5 i plasirala se u četvrtfinale Evropskog prvenstva.

Crnogorski vaterpolisti opravdali su ulogu velikog favorita u duelu s Njemačkom. Nisu im bili dostojan rival.

Dominirala je Crna Gora u ovom duelu. Već u prvoj četvrtini stekli su dva gola prednosti (3:1), da bi nakon dvije dionice razlika bila plus tri, 6:3.

U nastavku je Crna Gora igrala još bolje. Treća četvrtina je za Crnogorce bila izuzetno efikasna i na kraju je prednost povećana na šest golova, 10:4.

Nije crnogorska selekcija imala previše problema u posljednjoj dionici. Lagano je završila posao i prošla je među osam najboljih

U četvtrfinalu će Crna Gora igrati protiv selekcije Italije.

Podsjetimo, večeras je pobjedom nad Francuskom 14:10 četvrtfinale izborila i Srbija koja će za plasman među četiri najbolje igrati protiv Mađarske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi