Hrvatska već danima slavi, a današnje scene iz Šibenika pamtit će se godinama
Foto: Hrvoje Jelavic / Pixsell

Tako se dočekuju šampioni

Hrvatska već danima slavi, a današnje scene iz Šibenika pamtit će se godinama

Endin Čaušević

Vaterpolo reprezentacija Hrvatske prije nekoliko dana u Dohi je osvojila titulu prvaka svijeta. Igrači i stručni štab dočekani su na spektakularan način širom te zemlje, a danas stižu i sjajne scene iz Šibenika.

Vaterpolisti Hrvatske u finalu Svjetskog prvenstva koje se igralo u Dohi u finalnom meču prije nekoliko dana pobijedili su Italiju i to nakon velike drame.

U regularnom dijelu utakmice rezulat je bio 11:11 jer je Rino Burić pet sekundi prije kraja donio Hrvatskoj izjednačenje, a potom su vaterpolisti naše susjedne zemlje u petercima bili uspješniji i došli su do svjetskog zlata.

Igračima i članovima stručnog štaba priređen je fantastičan doček u mnogim hrvatskim gradovima.

Veliku feštu vidjeli smo jučer na Rivi u Splitu gdje je veliki broj navijača dočekao nekoliko članova ovog tima, no sve to palo je u drugi plan nakon današnjih scena koje nam stižu iz Šibenika.

Iz ovog grada dolaze selektor Ivica Tucak i njegov pomoćnik Jure Marelja, a Šibenčani su im priredili doček koji će pamtiti do kraja života.

Veliki broj građana Šibenika okupio se danas kako bi pozdravio svoje sugrađane koji su među najzaslužnijim što je Hrvatska uspjela da osvoji Svjetsko prvenstvo i još jednu zlatnu medalju u vaterpolu.

   Veliki broj građana Šibenik na spektakularnom dočeku. Foto: Nikolina Vukovic Stipanicev/Cropix

Pored Tucaka i Marelje na bini se pojavio i potpredsjednik Hrvatskog vaterpolo saveza, Perica Bukić, koji im je još jednom čestitao na velikom uspjehu.

Ono što posebno raduje jeste da je tu bio i veliki broj djece i možda budućih vaterpolista koji su tražili fotogafiju s selektorom i njegovim pomoćnikom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti