12

Komentari (12)

Edin
I gdje ce se skijati vrhunski skijasi? Na Bjelasnici? Ovi nasi u zadnjih 30 godina jedan lift napravili. Izgubit cemo mi ove OI. Mi smo nesposobni! Ja se ne skijam na Bjelasnici zadnjih 7 godina! Bolje mi je otici u Austriju ili Francuski.
Edin
Jahorina puno bolja! A o Igmanu i Vlasicu da ne pričam!!
rickyba
Ovo je spin muslimaske Barcelone, a sve u cilju destabilizacije Republike Srpske.
struja
Njeno postojanje je destabilizirajuce
struja
Ma ovo je gotova stvar jer samo Sarajevo odlucuje.Fenomenalno!
Darkwood
Sta kaze pjevac iz laktasa na ovo? Neznam ima li smisla njega zaobići u pregovorima.
realista1982
Ubilo se za talove, tunel Hranjen nemogu da probiju sjebu pare a hoce olimpijadu hahaha...
19211921
Barcelona-Sarajevo, staro lijepo prijateljstvo. Samo naprijed!
Svojprisebi
Ovo bi bilo super. Veoma potrebno Bosni. Znajuci ove nase trostrane politicare to ako nema njima za dzepa i ja kazem daj Boze da bude sta.
VenamaHrabrih
Daj bože... Naši cestu Neum - Stolac prave 4god, a ne potrebnu infrastrukturu. Al, haj... Viđećemo.
DeteVi
Za to se ne brinem, jer ovu stazu ne bi naši pravili, 100%
VenamaHrabrih
Najmanji problem u stazi. Do staze treba doći. Prilaz za publiku, mjesto za publiku, prilaz i mjesto za sportiste, gradski i auto prevoz do borilišta, mjesto za boravak sportista, novinara, turista, gostiju... Šta stim kad prođu takmičenja? Kapacitet aerodroma, mreža autoputeva i brzih cesta (ovdje sam se zakocen'o od smijeha) i još sto qratza...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.