18

Komentari (18)

Vrbaski
...i još napiše tupan, veliki rezultat.
Vrbaski
Svaka čast Elvedini jer nas nije bilo ni na mapi u skijanju ali porediti jedno prvo mjesto u EK i 4 i 16 u SK mjesto sa 19 medalja Lane Pudar može samo neko degutantno piskaralo.
Rodjeni1985
Dva razlicita sporta, dvije raslicite djevojke, al brate obe fantasticne!
Rodjeni1985
S obzirom da je krenula s 46 pozicije,gotovo zadnja, kad je staza vec u katastrofalnom stanju ovo je veliki uspjeh! Bravo Elvedina Svaka ti cast!!!
adointer
De opet kolko je para zaradila majketi?
FudbalskiGenije
Hoćemo sad slaviti i mjesto broj 16 hahajah
Rodjeni1985
Slavimo djevojku koja je stavila BiH zastavu ravno s velikanima ovog sporta, svica talijana itd… a da tek ima 24 godine, ma sta tebi da pricam
FudbalskiGenije
To bi trebala biti normalna stvar svaki put, kao što bi i trebali ići na Euro ili SP. Ali kod nas je sve izokrenuto tako da nam je uspjeh kad pobijedimo Farske Otoke ili kad neko od 20 bude 16ti..
Rodjeni1985
Ko tebi kaze da je normalno? Znas li ti kolko truda i znoja ima iza svakog uspjesnog sportasa?! Biti medju 16 na SVIJETU halo ili TRECI(Lana Pudar) ili Dzumhur u tenisu pa biti 23, to nije Normala jarane, normala je biti na internetu po citav dan i pisat glupe komentare, to je normala!
FudbalskiGenije
Šta je onda Đoković, Jokić, hrvatska reprezentacija, srbija u gotovo svim sportima. Svi su oni nenormalni, nenormalni jer im nije uspjeh biti 2 već 1. Samo kod nas je uspjeh 16 mjesto, zato nam je i sport u kurcu.
Rodjeni1985
Znaci da su jednostavno bolji, i tacka! A Bosna Makedonija Crna Gora Slovenija i da dalje ne nabrajam nisu! Mozda mi imamo handicap sto nam je drzava i onako drustveno podjeljena, pa mnogo talenta ode pod druge zastave. Al kad se desi ovako nesta, onda treba podrska, nedaj boze para, al makar podrske da na krila pozitive se dodje do jos boljeg uspjeha! Opet je do svega malo, povrede sreca los dan, al to samo sportista razumje. Djokovic… pa jedna velesila Italija tek sad ima svog Sinnera. Imas svoje misljenje, postujem, LP
FudbalskiGenije
Slažem se s tobom, podrška u svakom slučaju. Ali Bosna kao država ima mnogo talenata, trebali bi imati puno više uspjeha u sportu. Da li je to države i sistema ili našeg mentaliteta ne znam.
Rodjeni1985
Slazem se, opet biti dobra uigrana ekipa je jos teze od uspjeha pojedinca, imali smo Dzeku sa 60 golova za repku, al opet nismo prvaci svjeta, a za takvog, vjeruj mi cekat cemo jos dugo…sve si reko, puni smo talenta, ziva istina!
Zaccheroni
Sreca njena pa joj drzava nije morala napraviti planinu za skijanje. Bravo Elvedina
Chupy
Da ovi nasi smrdLJ i v i politicari daju svoj topli obrok samo za poboljsanje treninga, bila bi uvijek u 5!!!
konjnakvadrat
Ja mislio prva
Chupy
Ti pojeo ****o na kvadrat ??
Sipuga
Pfffffpffffff gija konjusino jedan nisi za druge stvari
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.