Osmijeh sreće za još jedan veliki rezultat: Pogledajte nastup Elvedine Muzaferije u Crans Montani

Osvojila 16. mjesto i 15 bodova

Osmijeh sreće za još jedan veliki rezultat: Pogledajte nastup Elvedine Muzaferije u Crans Montani

Midhat Šljivak

Elvedina Muzaferija napravila je danas još jedan vrhunski rezultat u Svjetskom kupu osvojivši 16. mjesto u superveleslalomu u Crans Montani.

Fenomenalna bh. skijašica imala je startni broj 46 i jako teške uslove na stazi. Ipak, to je nije zaustavilo da dođe do novih bodova.

Skijala je Elvedina zaista fenomenalno. Uspjela je po izuzetno teškim uslovima doći do 16. mjesta s vremenom 1:18.01 i osvojila je nove bodove u Svjetskom kupu.

Naravno, osmijeh se odmah pojavio na licu sjajne bh. skijašice kada je vidjela još jedan vrhunski rezultat i definitivno smo svi uvjereni da je ovo tek početak velikih stvari za nju u svijetu skijanja

Sada ih ima ukupno 102 i trenutno je na 58. mjestu u ukupno poretku, te 29. u poretku Super G-ja.

Oglasi

Pogledajte ovaj zaista čudesan nastup Elvedine Muzaferije koja je uz Lanu Pudar definitivno najveća zvijezda bh. sporta u ovom trenutku.

Treba svakako napomenuti da je ovo najboljoj bh. skijašici treći najbolji rezultat karijere. Jučer je u spustu oduševila sve četvrtim mjestom, a prije toga najbolji rezultat joj je bilo 14. mjesto.

Neće biti nikakvo iznenađenje ako Elvedinu uskoro vidimo i na postolju u jednoj od trka. Nakon ovakvih rezultata apsolutno ništa nije nemoguće.

Top Komentari

konjnakvadrat
Ja mislio prva
1 5
Chupy
Da ovi nasi smrdLJ i v i politicari daju svoj topli obrok samo za poboljsanje treninga, bila bi uvijek u 5!!!
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti