Najbolja klizačica svijeta pokazala grudi pred svima, nerealna reakcija rivalke kad ih je ugledala

Jutta Leerdam u centru pažnje

Najbolja klizačica svijeta pokazala grudi pred svima, nerealna reakcija rivalke kad ih je ugledala

Admin Čaušević

Jedan snimak ako one najbolje, onda sigurno najatraktivnije klizačice svijeta 25-godišnje Jute Leerdam postao je viralan na društvenim mrežama i to nakon što je senzualna Nizozemka pokazala svoje grudi. 

Leerdam već dugo kotira kao jedna od najboljih klizačica na svijetu, a svoju dominaciju potvrdila je i na nedavno održanom Evropskom prvenstvu.

Nizozemska klizačica je na takmičenju održanom početkom januara osvojila treće uzastopno evropsko zlato u utrkama na 1000 metara.

Ipak, osim po odličnom klizanju senzualna plavuša privlači pažnju i zbog svog izgleda kojim se redovno hvali na društvenim mrežama.

S vremena na vrijeme ima običaj i otkopčati svoj kombinezon čim završi s takmičenjem pa njene grudi znaju doći do izražaja.

Oglasi

Tako je bilo i na jednom od takmičenja kada je postidila svoju rivalku koja je imala pomalo nerealnu i komičnu reakciju.

Naime, kada je druga takmičarka vidjela s kakvim atributima raspolaže Leerdam ona je prvo stavila ruku preko svojih grudi, a zatim je brže bolje zakopčala svoju opremu.

U vezi sa Jakeom Paulom

Leerdam je u vezi sa slavnim influenserom i bokserom Jakeom Paulom. Ovaj par djeluje jako zaljubljen i jako je aktivan na društvenim mrežama.

Ona je krajem prošle godine "zapalila" društvene mreže objavom svojih najdražih fotografija za 2023. godinu, od kojih je značajan broj bio sa njenim dečkom.

Oglasi

Sa druge strane Paul, poznat po svojoj višestrukoj karijeri, postigao je značajna dostignuća na raznim područjima.

Kao istaknuti YouTuber, može se pohvaliti velikim brojem pratitelja na internetu te ima milione pregleda na svojim kanalima na društvenim mrežama što mu donosi odličnu zaradu.

Uspješan je i kao bokser je ima učinak od osam pobjeda i jednog poraza. Naredni meč je zakazao za 2. mart u Puertu Riku, a njegov rival je i dalje nepoznat.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi