Najbolja klizačica svijeta pred svima raskopčala kombinezon: Pogledi su stali, kamera zaledila...

Jutta Leerdam u centru pažnje

Najbolja klizačica svijeta pred svima raskopčala kombinezon: Pogledi su stali, kamera zaledila...

Admin Čaušević

Jutta Leerdam, 24-godišnja Nizozemka već godinama kotira za najbolju klizačicu na svijetu pogotovo nakon osvojena dva zlata na utrkama na 1000 metara. Osim što sjajno kliže ona je poznata i po vezi sa Jakeom Paulom, američkim influenserom i bokserom.

Leerdam slovi za jednu od najatrktivnijih sportašica na svijetu što pokazuje i svojim objavama na društvenim mrežama gdje je prati oko četiri miliona fanova. 

Nizozemka je u novu sezonu ušla furiozno pošto je bez problema pobijedila na utrci u Thialfu u sklopu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. 

Na jednoj od ranijih utrka Leerdam je poslije pobjede odlučila i raskopčati svoj kombinezon kada su joj "ispale" grudi.

[tiktok]https://www.tiktok.com/@womensportfunny/video/7206698448366751018?lang=en[/tiktok]

U zanosu pobjede sa osmijehom na licu 24-godišnja plavuša je odlučila "počastiti" sve pristune u dvorani, a ni kamerman nije propustio priliku da zabilježi taj trenutak.

Oglasi

Inače, ona je od aprila ove godine u vezi sa Paulom. Njih dvoje su prvo počeli komunicirati preko Instagrama poslije čega su ozvaničili svoju vezu.

Ona je ranije bila u vezi sa drugim nizozemskim klizačem, Koenom Werwijem koji ju je varao zbog čega su i raskinuli.

"Događalo se to već neko vrijeme. Posebno je loše kada u olimpijskoj sezoni osjećaš da ti je veza u problemima. Nastavilo se i preko ljeta, a onda je i službeno završilo", kazala je Jutta te nastavila:

"Bili smo zajedno 24 sata na dan, sedam dana sedmično. Bilo je jako puno adaptiranja na vezu i nije bilo lako", otkrila je ona.

Upravo su problemi u vezi glavni razlog zašto se Leerdam na Olimpijskim igrama u Tokiju morala zadovoljiti sa srebrom, dok je Werwij osvojio dva zlata.

Ipak, sada je sreću pronašla u Paulu pošto je Amerikanac njen najveći fan i redovno je prati na nastupima.

Top Komentari

Frane
Sutra će dati intervju kako je muškarci gledaju kao objekat, a ovdje ničim izazvana izvalila grudi, još ih pri tome nabila da dvojka izgleda ko petica
3 0
user1676286668
Ovo samo može nas kralj igrice gospodin perverzija čauš samo on nalazi ovakve članke i objavljuje da majmuna ne ispušta iz ruku....Jel te stid sramoti od dnovinara
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti