Tužno "gašenje" mlade zvijezde: Klub ga tjera, iz repke izbačen, a tek šta mu je uradila djevojka...

Ne tako davno je plaćen 50 miliona

Tužno "gašenje" mlade zvijezde: Klub ga tjera, iz repke izbačen, a tek šta mu je uradila djevojka...

Admin Čaušević

Ko bi rekao da će za nekoliko mjeseci jedna blistava karijera doživjeti strmoglavi pad. Ne tako davno je plaćen 50 miliona eura, a već sada ni sam ne zna šta mu donosi nova sezona. 

Tokom Svjetskog prvenstva je bio "najsretniji čovjek na svijetu". U klubu sigurna minutaža, mjesto u reprezentaciji zagarantovano i djevojka iz snova, a sada je ostao bez svega.

Prije nekoliko dana Ferran Torres je objavio fotografiju sa čovjekovim najvjernijim prijateljem, svojim psom. To možda najbolje opisuje njegovu aktuelnu situaciju.

U Barceloni je višak. Javna je tajna da ga na Nou Campu žele prodati jer nije opravdao 55 uloženih milion za koliko je doveden iz Manchester Citjya.

Torres nije uspio da se nametne kao regularni starter, Xavi mu je uglavnom priliku davao sa klupe za rezerviste i većinu minutaže je skupio zahvaljujući povrede Ousmanea Dembelea.

Oglasi

Ukupno sedam golova na 45 nastupa u svim takmičenjima je daleko ispod očekivanja pa i ne čudi zašto je na Nou Campu postao nepoželjan.

U međuvremenu je ostao i bez reprezentacije. Kod nesuđenog punca Luisa Enriquea igrao je redovno, čak je bio i u udarnoj postavi, međutim kod de La Fuentea ga nema ni među 30 igrača.

Torres i Sira Martinez više nisu zajedno

Osim na terenu Torresu loše stvari idu i van terena pošto ga je i ostavila dosadašnja djevojka Sira Martinez, koja je inače kćerka Luisa Enriquea.

Dok je bio s njom Torres se osjećao kao da je na krovu svijeta pošto su mu stvari išle kao u snovima na svim poljima. Ipak, posljednjih mjeseci stigao je strmoglavi pad.

Martinez se odlučila fokusirati na svoju život i karijeru pošto se bavi konjičkim sportovima i ljubav sa Torresom joj nije u pravom planu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Tokom proljeća su znali zajedno ići na mini odmore poput posjete Saint Tropezu, međutim Martinezovoj je očigledno bila kapa puna svega pa je odlučila staviti tačku na dugogodišnju vezu.

Torresu se sigurno ne ide iz Barcelone i nastojat će ostati na Nou Campu, ali grijati klupu sa 23 godina nije dobro ni za jednog igrača...

Top Komentari

user1676286668
Ovo čeka 50%igraca koji odu u Barcelonu
1 0
Benz
Kesi, Umtiti, Tores... prosle godine Obamejang, Pa crni Bratvrajt, Pike svi su pod neverovatnim pritiskom bili da napuste klub..
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi