4

Komentari (4)

Bajernovac
trudis se dzaba 1 2 3 4 Njemci ,vazda oni samo pobjedjuju a pratim zimske sportove 20 godina ,,a valjda bi i tebe do sada negdje vidio ,nema logike,,ba mi i sport velika 0,,kad se ide na olimpijadu idu 3 sportiste a sa njima 50 drugih nekakvih rodjaka i strucnih lica smjesno,,
Edin
Negdje sam procitao da su sanke stare 6 godina, sad navodno 12 godina. Redeovno vikendom ustanem da polgedam ovog momka, tako da imam poprilicno dobru sliku o njegovim rezultatima. Momak je vazda zadnji i to zaostaje ihaj za zadnjim. Zato me nasmiju ovakvi glupi clanci I izjave, da citiram: "gotovo ravnopravno se nosi sa svjetskom elitom". Ma daj ba ljudi kakve su ovo gluposti? Koja budala moze ovako nesto napisati. Momak nikad nece biti medju 10 najboljih, jednostavno nema talenta, kao I ona Elvedina u skijanju. Nema ni uvjete za treniranje! Nek mu kupe sanke. nisu sanke 100 000 km. Organizujte kupoviu novih sanki za Mirzu, evo od mene, posto zivim vani, ima 200 km.
ghast0
Država smo sa toliko planina, a skijaša NIĐE. Prijatno mi je vidjeti zastavu BiH u zimskom sportu.
Turgut2
Stvarno cudno slovenija je kao trecina bosne a rasturaju a Bosna nidje i to skijanje i zimski sportivi su jeftini
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.