Stradala uoči prvog nastupa na Igrama mladih u Švicarskoj

Mlada Kosovarka sutra je trebala imati svoj dan, ali sudbina je drugačije htjela

3

Komentari (3)

Strucnjak12345
RIP Neka joj je laka crna zemlja, zaista ruzno je procitati vas naslov, porodici sabur kao i ostatku ekipe
****m ti mater u pizdu pa ona nije poginula, ona je slomila samo nogu, normalno nakon oporavka vratit ce se na skijaske terene, kako vidim da je Strucnjak12345 veliki Albanomrzac, koji ne zivi u BiH, 100% radi se o nekome Caurinu iz BiH. Ovaj zeleni lajk na tvome komentaru znam da si ga sam sebi dao, otpadu bolesne duse, koji je obuzet mrznjom sve sto nije srpsko.
Strucnjak12345
Decko, da zeleni lajk isti kao i ti sebi, ja volim ljude bolan, ne gledam nacionalnost, vi ste u Bosni zatrovani, bolesni, a tope glupi naglasio sam da sam procitao samo naslov
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.