25

Komentari (25)

user1602245913
Ali devet sekundi zaostatka?! Heeeej.
Maestro
Nije to za tebe idi se zaposli u neku tekstilnu industriju i zaradi sebi za hl**** od skijanja se nećeš baš najesti
sport1
Fareus1921
Opravdala je to da smo olimpijska zemlja :)
Mowzilla
payron
Odlicno svaka cast
Mahatma.Barbie
Pa bila je 16a jer je samo 16 skijašica završilo trku. Ne bih se ja sa ovim hvalio. Pogledajte rezultate na stranici eurosporta.
Edberg
A haj je ti završi, majstore.
Mahatma.Barbie
Nije fazon u tome, nego u preglupom razmišljanju. Glup mentalitet kako hoćeš. Takmicis se u nekom sportu i završiš zadnji jer su svi odustali, i to bi trebalo biti dovoljno da se tvoj rezultat veliča l.
user1597698961
Nisi u pravu,nisu odustali,nego je nisu zavrsili,i ovo je uspjeh naravno,,jedno je da odustane neko a drugo da je ne uspije zavrsiti i jedina nasa skijasica je zavrsi,uspjeh veliki..sama pomisao da je u 16 a prva jedna mikaela shifrin dovoljno govori,ti je samo mozes na tv gledati
sport1
Ma mrs majmune
Bila je 16-ta, zato sto je bilo 16 takmicarki, sva sreca sto nije bilo 50 takmicarki, inace bi bila 50-ta, 9 sekundi iza pobjednice to je ocajan rezultat, ali sve u svemu "Vazno je ucestvovati" rekao je Pjer de Kuberten. Bit ce drugi put bolje.
user1605368976
kenan225
Bila je zadnja od 16 i to treba reći
Edberg
Hajde ti iz ovakve nam države odvozi ovakvo zahtjevno postavljenu stazu i budi "16." na kraju. Pa onda da popričamo uspjehu/neuspjehu nekoga. Ona je ponos države za ovo što je uradila!
Zato je oko 3-4 favorita za postolje zavrsilo trku vec u prvih 5 kapija.
bavarac28
Idi ti pa probaj biti bolji..
kenan225
Nikad nigdje ništa nece osvojiti bas zbog takvog stava koji vi svi imate
Edberg
Bordo prijatelju, ne može doći neki zapaženi uspjeh sa minimalnim ulaganjem u isto. Je li možda nekom naumpala ideja da pokuša dovesti koju utrku Svjetskog kupa na Bjelašnicu, Jahorinu itd. i malo uloži u skijanje, jer imamo potencijal za to, normalno da nije. Da jest, sad bi imali 10 Elvedina i birali bi ko će nas predstavljati. Cura je izvukla maksimum iz onog što ima.
kenan225
Tu se slažem 100% s tobom, nisam ja nista loše mislio na njen račun nego na račun našeg razmišljanja da je sad to dobro da napredujemo ili nesto tako. Svaki sport nam se raspada a mi stojimo i gledamo
sport1
Jozef
Kad tebe vidimo na Eurosportu da u Cortini voziš 130 km/h u onim sp*****kim zaokretima onda će ovo što komentarišeš nešto i vrijediti. Do tada možeš samo čestitati..
Zeleni_zub
Mogu biti zadnji, plugom lagano odvest izmedju kapija, samo je bitno ostati na nogama. E jakog li rezultata i jadnog naroda koji se raduje ovom ‘uspjehu’
Edberg
Svaka čast za djevojku.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.