Eccleston razočaran Vettelovim ponašanjem

Nakon razočaravajuće sezone Nijemca

Eccleston razočaran Vettelovim ponašanjem

Prvi čovjek Formule 1, Bernie Ecclestone iskritikovao je četverostrukog prvaka svijeta, Sebastiana Vettela zbog načina na koji je reagovao na neuspjeh u tek završenoj sezoni Formule 1. 

Nijemac koji je napustio Red Bull i prešao u Ferrari, sezonu je završio bez pobjede, što je veliko razočarenje za četverostrukog uzastopnog prvaka svijeta. Red Bull je imao velikih problema sa nepouzdanim motorom ove sezone, ali je i pored toga, Vettelov klupski kolega, DAniel Ricciardo slavio na tri utrke. 

"Veliki sam Sebastianov navijač, ali sam malo razočaran njegovim ponašanjem, koje se po mom mišljenju promijenilo. Ponaša se kao gubitnik, a to nije njegov mentalitet," rekao je Eccleston. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.