Baždarević 16. marta objavljuje spisak, moguća nova imena

Za Gibraltar i Albaniju

Baždarević 16. marta objavljuje spisak, moguća nova imena

Fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine krajem marta očekuju dvije utakmice - protiv Gibraltara u sklopu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, te prijateljski meč sa Albanijom.

Selektor Mehmed Baždarević će spisak fudbalera za predstojeće dvije utakmice saopštiti 16. marta, kada će u hotelu Atrijum u Sarajevu biti održana press konferencija koja je zakazana za 11 sati.

Predpostavlja se da će naš selektor ovom prilikom pozvati i nekoliko novih fudbalera koji do sada nisu dobijali priliku, ili su imali malu minutažu u dresu sa reprezentativnim grbom.

Utakmicu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo naša selekcija igra 25. marta u Zenici dok je prijateljski susret zakazan tri dana kasnije u Elbasanu.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi