Mehmed Baždarević i saradnici na Pecari

Selektor prati derbi 17. kola PL BiH

Mehmed Baždarević i saradnici na Pecari

Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, Mehmed Baždarević, će u ponedjeljak objaviti spisak igrača na koje će računati za kvalifikacionu utakmicu sa Andorom 28. marta, te za prijateljski duel sa Austrijom, tri dana kasnije.

Iako ga očekuje mnogo obaveza u narednom periodu novi selektor Zmajeva nastavio je aktivno sa svojim sa saradnicima pratiti dešavanja na premijerligaškim terenima.

Nakon što je u prvom kolu proljetnog dijela BH Telecom Premijer lige pratio meč Željezničar - Olimpic, novi kormilar nacionalnog tima će na stadionu Pecara pratiti derbi susret 17. kola domaćeg šampionata između Širokog Brijega i Željezničara.

Enver Lugušić, trener golmana bh. reprezentacije i Dragan Perić član stručnog štaba prave društvo svom "šefu" Baždareviću.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti