Branitelj pronašao zamjenu za Mitrovića: Stigao Igor Melher

Vratio se iz igračke mirovine

Branitelj pronašao zamjenu za Mitrovića: Stigao Igor Melher

Zbog incidenta koji je napravio u nedjeljnoj utakmici protiv Budućnosti, golman Branitelja Romeo Mitrović određeno vrijeme morat će izbivati sa terena, a umjesto njega na golu mostarskog tima u nastavku prvenstva stajat će iskusni Igor Melher.

Ovaj 34-godišnji golman tako se vratio iz igračke mirovine, a posljednji angažman imao je u Zrinjskom, za koji je posljednji nastup ubilježio u aprilu 2013. godine protiv Zvijezde iz Gradačca.

Melher je u međuvremenu radio kao trener golmana u omladinskom pogonu Zrinjskog, a svoj debi na golu Branitelja trebao bi imati već u subotu, kada njegov novi tim dočekuje Čapljinu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti